CombinedX har kjøpt 100 prosent av aksjene i Attentecs svenske og norske virksomhet. Oppkjøpet ble gjennomført den 1 februar i år. For CombinedX er oppkjøpet et steg mot visjonen om å bli Nordens ledende gruppe av spesialistselskaper innen digitalisering. For Attentec innebærer det at vi, som en del av Combined X, styrker vår reise mot å bli Nordens ledende ekspert og systemintegrator innenfor IoT.

Vi er veldig glade for å kunne ønske Attentec og alle deres ansatte velkommen til vår familie! CombinedX består av spesialistselskaper med ambisjoner om å bli markedsledende innen sine respektive nisjer. Attentec har bestemt seg for å bli nettopp det innenfor IoT, som er et sterkt vekstområde innen digitalisering. Vi øker også konsernets tilstedeværelse i Norge, der vi vil fortsette å vokse”, sier Jörgen Qwist, vd for CombinedX.

Attentec ble grunnlagt i Linköping i 2005, og har i dag store og markedsledende kunder i både Norge og Sverige. Attentec hjelper bedrifter med å skape fremgangsrike IoT-løsninger, hele veien fra forretningsutvikling og arkitektur til realisering og forvaltning. 

Vi liker CombinedX sin idé med å få spesialiserte selskaper til å samarbeide, samtidig som hver bedrift må stå på egne ben og utvikle sin egen sterke merkevare – det passer Attentec perfekt! Vi får en bredere plattform å arbeide ut fra, for å fortsette vår reise mot å bli markedets beste IoT-partner”, sier Anders Englund, Administrerende Direktør i Attentec AB.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Jörgen Qwist, vd CombinedX, Jorgen.qwist@combinedx.com, +46 70-834 28 34

Geir Jåsund, vd Attentec AS, geir.jasund@attentec.no, +47 48-257957

____________________________

Om CombinedX

CombinedX er en familie av kunnskapsselskaper som hjelper bedrifter og organisasjoner å utnytte fordelene med digitale muligheter. Vi leverer våre tjenester gjennom heleide spesialistselskaper, som hver og en har en markedsledende teknikk- og forretningssans i sin nisje. CombinedX har nesten 450 konsulenter og medarbeidere i Sverige og Norge, og omsetter cirka 600 mNOKr/år med sterk vekst. Spesialistselskapene er Attentec, Nethouse, Elvenite, Netgain, CloudPro, Ninetech, Viewbase, Smartsmiling og Two. Se mer informasjon på www.combinedx.com.