Attentec fortsetter å utvide og 1. oktober 2018 starter vi et datterselskap i Oslo. For fem år siden ble det etablert en byråvirksomhet i Norge, som i dag har en omsetning på over 15 millioner kroner årlig. For å ytterligere styrke vår posisjon i det norske markedet er det et naturlig skritt å starte datterselskapet, og det passer til våre strategiske vekststrategier.

Anders Englund, VD Attentec Sverige:

– Vår etablering i Norge har vært veldig vellykket. Vi endrer nå vår investering i Norge for å skape ytterligere vekstmuligheter. Målet er å oppnå en omsetning på 50 millioner i fem år. Noen norske kunder vi har blitt betrodd til å levere løsninger til er:

Get – en av Norges ledende distributører av TV og film
Nevion – en teknologileder i kvalitetssikret sanntidsoverføring av media over IP
Smartcom:TV – leverer løsninger innen streaming media
Scanmar – verdensledende innen overvåkning av trålfiske
Vinghög – optikk og sikter i militært utstyr
Maritech – sportbarhet av mat
Ecotone – kartlegging av havbunnen

Geir Jåsund, tidligere forretningsansvarlig for Norge, vil ha en sentral rolle i Attentec Norge som daglig leder.

– Vår forretningsmodell har jobbet over alle forventninger i Norge, men vi finner at enkelte kunder vil at vi skal bli enda mer integrert i egen virksomhet. Ved å ha lokalt ansatte kan vi gi våre kunder lokal tilstedeværelse i kombinasjon med støtte fra vårt dyktige team i Sverige, sier Geir Jåsund, Daglig leder i Attentec AS.

Om Attentec

Attentec er en løsningsleverandør spesialisert på internett av ting og streaming media. Vi er en ledende leverandør av programvareløsninger basert på internett av ting til små og mellomstore bedrifter og leverer tilpassede løsninger for fremtidig distribusjon og forbruk av digitale medier. Vi har spesialkunnskapene som kreves for å drive prosjekter fra å identifisere forretningsmessige fordeler for å sikre effektivitet i levering og drift.

For mer informasjon kontakt:

Attentec Sverige – Anders Englund, anders.englund@attentec.se, +46706209659

Attentec Norge – Geir Jåsund, geir.jasund@attentec.no, +4748257957