Etter 15 suksessrike år som administrerende direktør i Attentec, trekker Anders Englund seg og overlater lederduoen Kajsa Goffrich og Stefan Sax. De har lang erfaring innen selskapet og sikrer Attentecs videre utvikling som uavhengig ekspert på tingenes internett, med lang erfaring innen kompleks systemutvikling. Englund fortsetter som markedsdirektør frem til 31. juli 2023.

 

For å sikre Attentecs fortsatte utvikling ledes selskapet fra 1. januar 2023 av Kajsa Goffrich som administrerende direktør og Stefan Sax som viseadministrerende direktør.

 

– Det er takknemlig når det er ledere i egne rekker som ønsker å vokse og ta mer ansvar, det er Kajsa og Stefan glimrende eksempler på. Dette blir første gang vi prøver å ha et felles lederskap i en av våre selskaper, noe som føles spennende. Tusen takk til Anders Englund for alle vellykkede år og for å ha lagt grunnlaget så godt for dette generasjonsskiftet nå at han snart går av med pensjon, sier Jörgen Qwist, administrerende direktør i CombinedX.

 

Kajsa Goffrich jobber i dag som Attentecs leveransesjef og har 15 års erfaring innen selskapet.

 

– Å være med på å utvikle Attentec har vært en spennende og lærerik reise opp gjennom årene. Det er en stor glede og stolthet å ta over lederansvaret i dette fine selskapet sammen med Stefan. Vi vil fortsette å utvikle Attentec inn i fremtiden, sier Kajsa Goffrich, påtroppende administrerende direktør i Attentec.

 

Stefan Sax jobber i dag som salgssjef i Attentec og har 11 års erfaring i selskapet.

 

– Kajsa og jeg har jobbet sammen lenge og utfyller hverandre godt. Sammen skal vi fortsette å utvikle Attentec til en IoT-ekspert og systemutvikler i verdensklasse, sier Stefan Sax, påtroppende visepresident i Attentec.

 

Sammen har duoen svært god kjennskap til Attentecs drift, tilbud, kunder og marked – noe som legger til rette for fortsatt spennende utvikling av selskapet.

 

– Attentecs grunn er “vi elsker å utfordre oss selv og kundene våre for å få mennesker og bedrifter til å vokse”. Dette betyr at jeg er veldig glad for å overlate lederansvaret til Kajsa og Stefan, det å ha fått være med på deres utvikling har vært en reell fordel. Jeg gratulerer Attentec og ønsker dem begge lykke til, sier Anders Englund.

For mer informasjon kontakt:

IoT Kundcase

Anders Englund, vd, Attentec

E-post: anders.englund@attentec.se

Kajsa Goffrich, tillträdande vd, Attentec

E-post: kajsa.goffrich@attentec.se

Stefan Sax, tillträdande vice vd, Attentec

E-post: stefan.sax@attentec.se