Vi i Attentec har valgt å gjøre våre medarbeiderundersøkelser sammen med Great Place to Work. Deres undersøkelse er basert på 25 års empirisk forskning og analyse, kombinert med flere millioner av medarbeiderundersøkelser gjennomført i over 50 land.

Vi kan med stolthet si at for det andre året i gang har Attentec blitt sertifisert som et “Great Place To Work”! Våre kolleger ser Attentec som en veldig god arbeidsplass. Sertifiseringen er basert på Great Place to Work Institutes globale standard for det som preger en fantastisk arbeidsplass.

Undersøkelsen viser at:

 

R

100% synes at Attentec er en vennlig arbeidsplass

R

93% kan anbefale Attentecs produkter og tjenester

R

89% er stolte av å fortelle andre at de jobber hos Attentec

“Det er et uttalt mål at dette skal være en god arbeidsplass og det føles som om det investeres endel penger for at det skal være slik også. Vi har tilgang på godt utstyr og vi har mulighet til å forbedre vår situasjon. ” – En av våre medarbeiders kommentarer i undersøkelsen.

 

“Vi er veldig fornøyd med sertifiseringen, som gir oss et sertifikat på at våre ansatte opplever tillit til selskapets ledelse og kjenner seg igjen i et godt vennskap og engasjement på arbeidsplassen, sier Ida Evertsson, HR-sjef hos Attentec. Hun mener at det faktum at våre ansatte føler tillit og engasjement er en forutsetning for at vi skal kunne oppfylle forventningene våre kunder og partnere legger på oss.

“Vi gleder oss nå til å fortsette å levere høykvalitetsløsninger til våre kunder med jobbtilfredshet og engasjement,” sier Ida til slutt.

Vil du også bli en del av vår fantastiske kultur? Les mer og søk her!

Vil du bli kontaktet?