Mye har skjedd siden Attentec ble grunnlagt i 2005. Under utvikling og rask ekspansjon har Attentec vokst fra et generelt konsulentselskap innen programvareutvikling til et selskap som leverer innovative og kostnadseffektive løsninger for sine kunder på Internet of Things og streaming media, både i Sverige og i Norge.

Vi vil nå vise dette, og vi begynner med å bytte til en mer moderne logg som et symbol på en ny epoke og fokusere på det som er viktigst for oss – kunden og de ansatte. Attentecs nye grafiske identitet gjenspeiler et moderne og fleksibelt selskap som følger den konstante endringen i den raskt voksende digitaliseringen med en fantastisk bedriftskultur. Den nye identiteten er utviklet i samarbeid med Markus Reklambyrå.

Som en neste naturlig del av vår utvikling, vil vi øke bevisstheten om Attentec. Vi øker synligheten til markedet for å skape større verdi og en sterkere attraktivitet mot både kunder og ansatte.

I forbindelse med lanseringen av en ny logo, har vi også opprettet et nytt nettsted.

– Før vi investerte i økt synlighet, var det naturlig å utvikle en ny grafisk profil som gjenspeiler vårt “hvorfor” og våre verdier. Vi ønsker å fange den innovative og innovative i vår virksomhet, sier Ella Andersson, markedssjef i Attentec.

Innføringen av den nye grafiske profilen fortsetter våren 2019.

For mer informasjon, kontakt Ella Andersson, markedssjef.

ella.andersson@attentec.se