Attentec Sverige er kåret til «National Winner» i kategorien The Workplace and People Development Award, arrangert av European Business Awards, en av verdens største bedriftskonkurranser.

Attentec ble valgt blant 2.753 selskaper som regnes som «Ones to Watch» og nå er selskapet kåret til en nasjonal vinner av en uavhengig jury bestående av ledende næringslivsledere, politikere og akademikere. Attentec er best i Sverige i kategorien The Workplace and People Development Award. Attentec er en av ti nasjonale vinnere valgt ut fra 109 bedrifter fra Sverige i 18 forskjellige kategorier.

Attentec har alltid strebet etter å være den beste arbeidsplassen for engasjerte mennesker. Attentec gir sine ansatte muligheten til å utvikle seg og trives på sin arbeidsplass og hjelper samtidig kundene til å bli verdensledende med innovativ teknologi.

De nasjonale vinnerne fra hvert land vil bli videre bedømt i forskjellige kategorier, og de endelige vinnerne vil bli presentert på den europeiske galla-seremonien i Warszawa 3. desember.

Adrian Tripp, leder for European Business Awards, sier:

”Det er en stor suksess og Attentec er en enestående leder på sitt felt. Å bli kåret til nasjonal vinner betyr at du viser evne til stor innovasjon, etikk og suksess og er en av de beste selskapene i Europa. Vi ønsker Attentec lykke til i finalen.”

Alle vinnere fra alle land er nå oppført på nettstedet til European Business Awards: www.businessawardseurope.com

 

Om EBA:

European Business Awards er nå inne i sitt 12. år og hovedformålet med konkurransen er å gi anerkjennelse og markedsføring til suksessrike selskaper rundt om i Europa og også styrke nettverksbyggingen mellom disse selskapene. I år har EBA engasjert over 120 000 selskaper fra 33 land. Sponsorer og partnere inkluderer Inflexion, Germany Trade & Invest og Cision PR Newswire.

For mer informasjon ta gjerne kontakt:

Ella Andersson

Ella Andersson

Markedssjef, Attentec

ella.andersson@attentec.se

+46 (0) 708840434

Vanessa Wood

European Business Awards