Ingo Junefjord har jobbet som programvareutvikler hos oss siden høsten 2019. Det beste er, ifølge ham selv, at han får muligheten til å jobbe med ting han kunne ha gjort for moro skyld på fritiden. Hvordan en vanlig arbeidsdag på Attentec-kontoret kan se ut varierer, men inkluderer ofte kortspill med kolleger og å kunne jobbe med nye verktøy og oppdrag.

Ingos arbeidsdag begynner vanligvis med et kort morgenmøte (“standup”) med teamet. Der forteller alle hva de jobber med akkurat nå, hva de trenger hjelp til og hva de skal gjøre hvis noen gjør seg klare. Så jobber han til klokken 10, da er det tid for pause.

– Akkurat nå er jeg og noen kolleger inne i en heftig kortspillperiode, så det spilles mye “Plump” og et annet kortspill som heter “The Crew”. Etter det har vi et møte med kunden hvor vi synkroniserer status og ordner opp i eventuelle spørsmål. Så jobber jeg videre resten av dagen, med ny kaffe/kortpause klokken 15.

En herlig atmosfære

Ingo beskriver Attentec-kontoret som et passe stort og og trivelig sted hvor alle hilser på hverandre og har mulighet til å utvikle seg.

Det beste med jobben min er kollegene mine, vi har det veldig gøy både når vi jobber og har pause. Jeg føler virkelig at jeg kan sette meg ned og snakke med hvem som helst. Hos Attentec får jeg også muligheten til å jobbe med verktøy og oppgaver som jeg kanskje ellers ikke ville ha testet. Akkurat nå sitter jeg for eksempel i et embedded prosjekt hvor det går mye i programmeringsspråket C. Det er ikke noe jeg er interessert i å jobbe med over lengre tid, men nå som jeg får gjort det en kort periode før jeg hopper på neste oppdrag har jeg lært meg noe nytt, sier han.

På spørsmål om han vil anbefale andre å jobbe i Attentec, svarer han raskt:

Jeg anbefaler virkelig andre å jobbe i Attentec, for da kan de også være med og ha det gøy samtidig som de får lære nye ting. Du kan også jobbe med meg, men enda viktigere – jeg kan jobbe med deg. Det hadde vært himmelsk fint!