Forvaltning

Vi tilbyr sikker og effektiv forvaltning av din løsning

IoT-løsningen du har laget må vedlikeholdes for å sikre kundeverdi i løpet av løsningens levetid. Både du og dine kunder forventer at tjenesten skal være tilgjengelig, sikker og funksjonell. Ny funksjonalitet legges til for å videreutvikle tjenesten og for å utvikle dens attraktivitet.

Du skal føle deg trygg hvis det tross alt går galt, det finnes gode rutiner og verktøy for å ikke bare raskt være oppmerksom på feilen men også finne feilkilden og fikse problemet.

Systemer må tas vare på for å være trygge og tilgjengelige. Dette krever jevnlige oppdateringer og at sårbarheter raskt rettes opp.

Behov endrer seg over tid og nye muligheter oppstår og da må løsningen kunne tilpasses.

Hos Attentec etterstreber vi en høy grad av automatisering, ikke bare for å effektivisere prosesser, men også for å minimere feilkilder. Vi tilbyr sikker og effektiv styring av din løsning for å sikre tilgjengelighet og funksjon.

Utfordringer:

✔ Hvordan lager jeg en effektiv driftsløsning som gir meg tid til andre ting?

✔ Hvordan skaper jeg trygg og sikker tilgang til løsningen?

✔ Hvordan får jeg korrekt og relevant informasjon om hvordan systemet har det?

✔ Hvordan tar jeg hensyn til og retter feilsituasjoner raskt og effektivt?

✔ Hvordan sikrer jeg at løsningen forblir oppdatert og oppgradert?

✔ Hvordan videreutvikler jeg løsningen for nye fremtidige behov?

Vårt tilbud innen forvaltning

✔ Helhetlig ansvar for drift og DevOps
✔ Automatisert overvåking
✔ Feilsøking og support
✔ Oppdateringer og videreutvikling

Varför välja oss?

Uavhengig ekspert innen IoT

Fornøyde kunder

Over 100 vellykkede IoT-prosjekter

Noen av våre kunder

Micropower E.D. Marketing er verdensledende innen batteriladere og strømforsyning. Konsernet utvikler, produserer og selger løsninger for optimalisert lading av batterier og strømforsyning samt modulære litium-ion-batterier.

Hos Attentec har vi funnet en kunnskapsrik og drivende partner som kompletterer vår interne ekspertise innen energilagring, produktutvikling og IoT-løsninger. Sammen skaper vi nye forretningsmuligheter med en markedsledende IoT-løsning som gjør det daglige arbeidet med produktene våre enklere og morsommere for kundene våre.»

Henrik Litsin
CTO, Micropower Group

 

 

Hylte Jakt & Lantman er en av Sveriges største forhandlere av utstyr til jakt, hagearbeid, skogbruk og landbruk. I tillegg til en fysisk butikk har selskapet en svært omfattende e-handelsplattform og egen teknologiavdeling med egne merkevarer, som Genzo jaktradioer og Pro-Optics kamerakameraer.

Attentec er Hylte Jakt & Lantmans utviklingspartner for nye digitale tjenester knyttet til tilkoblede produkter.

Attentec utvikler og forvalter blant annet skytjenesten Molnus, som retter seg mot grunneiere, jegere og andre brukere av scavenger-kameraer. Med Molnus kan Hyltes kunder enkelt konfigurere og administrere kameraene sine, lagre og dele bilder og videoer med en fleksibel betalingsløsning.

 

”«Attentec leverer førsteklasses konsulenter som gir våre kunder stabile tjenester og en enklere hverdag. Med sin domenekunnskap har de fått oss til å finne den rette veien for våre produkter og tjenester. "

– Anders Brandt, Produkteier Hylte Jakt & Lantman