Hva vi gjør

Eksperter på spesialtilpasset programvareutvikling

Attentec løser komplekse IT-utfordringer gjennom moderne programvareutvikling på en enkel og kostnadseffektiv måte. Våre utviklere behersker alle relevante metodikker, teknologier, verktøy og utviklingsspråk.

Hva har du behov for?

Lansere ny forretningsmodell

Har markedet endret seg? Ser dere muligheter for nye tjenester eller har behov for å revitalisere produktene deres?

Vi kan hjelpe dere med å lage løsningene som skal til for å levere nye forretningsmodeller, slik vi har gjort for utallige av våre kunder. Ta kontakt for å høre hvordan vi kan hjelpe dere!

Teknisk gjennomgang

Er dere usikre på neste skritt? Eller har dere allerede utviklet noe in-house, men trenger en «second opinion»?

Vi hjelper ofte våre kunder med å evaluere eksisterende systemer, eller utrede hvilke alternativer dere har for utviklingsarbeidet fremover.

Økt leveransekapasitet

De aller fleste av våre kunder har egne utviklingsressurser, med viktig kompetanse om virksomhet, kunder og produkter. Men noen ganger trenger man ekstra kapasitet eller spesialkompetanser. Ikke alle kan holde seg med UX-designere in house, f.eks. La oss være deres langsiktige utviklngspartner, som dere kan skalere opp eller ned etter behov, på en kostnadseffektiv måte.

Skreddersøm

Effektiviser softwareutviklingen og kom i mål raskere! Med moderne programvareutvikling, både når det gjelder metodikker og teknologier, utvikler vi løsninger effektivt, kostnadseffektivt og med riktig kvalitet.

R

Tett samarbeid

Vi har utviklere både i Norge og Sverige, og setter sammen kosteffektive team. Det beste fra to verdener!

R

Erfarne prosjektmedarbeidere

Våre utviklere har jobbet med en rekke spennende selskaper, som Autoliv, Ericsson, Nevion, Get, Sick, Pentronic, Scania, Veoneer, ContextVision, Sodexo. Og mange, mange flere

R

Skandinavisk team - Global rekkevidde

Med Attentec får du team som tenker og jobber internasjoalt. Vi jobber i en rekke internasjonale prosjekter, hvor man tvinges til å tenke skalerbarhet, både i ytelse og brukertilpasning.

R

Anerkjent og kompetent

Våre utviklere scorer høyt på internasjonale ratinger og jobber hardt for å bli stadig bedre!

R

Lokal forankring - Global kompetanse

Du er sikret utviklere som kjenner det nordiske markedet, og er oppdatert på de nyeste teknologier, trender og metodikker.

R

Komplette leveranser

Vi jobber i kryss-funksjonelle team, med både prosjektledere, programmerere, testere og UX-designere. Du får en komplett leverandør som følger deg gjennom hele prosjektet

Fordeler med oss

Vi er ukompliserte, ydmyke og vennlige

Vi løser komplekse utfordringer på en enkel måte

Våre skreddersydde løsninger skaper forretningsnytte

Vi tar gjerne helhetsansvar for utviklingenen, drift, support og vidreutvikling

Vi investerer stadig i kompetanseutvikling og deler villig av vår kunnskap

Vi er sertifisert og stolt forretningspartner med  Amazon Web Services (AWS) og tilbyr kompetanse innen AWS skytjenester for bedrifter og organisasjoner. Vil du vite mer om hva  Attentec og AWS kan gjøre for dere?

Noen av våre fornøyde kunder: