Vi er Attentec Attentec løser komplekse IT-utfordringer gjennom moderne programvareutvikling på en kostnadseffektiv måte. Vårt mål er å være den beste arbeidsplassen for engasjerte, innovative utviklere.

Vårt hvorfor

Vi elsker å utfordre oss selv og våre kunder.
For å få både mennesker og bedrift til å vokse.

Vår forretningsidé

Attentec er en løsningsleverandør, spesialisert på
Internet of Things og streaming media.

Vi tar et helhetsansvar og utvikler programvare som løser komplekse utfordringer på en enkel måte.

Våre kunder er bedrifter og organisasjoner i Norden.

Hvordan jobber vi

Attentec er en agil løsningsleverandør med våre kunder i fokus. Vår agile arbeidsmetode gir deg som kunde mulighet til å styre utviklingen og prioritere riktig fuksjonalitet. Resultatet blir en løsning som oppfyller dine behov og gjør høyest mulig verdi for din investering.

Vi tar helhetsansvar og er en langsiktig partner for utvikling av programvare og løsninger. Vi bistår også med ekspertkunskap innen programvareutvikling og hjelper våre kunder eksempelvis når de står foran et teknologiskifte, eller en ny produktgenerasjon.

Mange av våre kunder er verdenslendende innen sitt område og tilsammen skaper vi konkurransekraftige løsninger i verdensklasse.

Attentec er et Great Place to Work®

Vi har alltid bestrebet å være den beste arbeidsplassen for engasjerte mennesker. Attentec vi vil være en arbeidsgiver som gir våre medarbeidere muligheten til å trives godt på sin arbeidsplass og samtidig hjelper våre kunder på en slik måte at de kan bli verdensledende med innovativ teknologi.

Derfor var vi med i evalueringen av “Sveriges beste arbeidsplasser” og ble sertifisert som et Great Place To Work®. Noe som gjør oss stolt. 

I Attentec har vi en forretningskultur som vi er stolte over. Vårt slagord er   ”Engasjement og resultat”. Dette ordspråket ligger til grunn og skal være veiledende for hvordan vi er med hverandre, våre kunder og samarbeidspartnere. 

%

Attentec er en meget god arbeidsplass.

%

Attentec er en vennlig arbeidsplass.

%

Kan anbefale våre produkter og tjenester.

%

Er stolte over å fortelle andre at de jobber i Attentec.

Den beste arbeidsplassen for engasjerte mennesker

Vi vil bli flere. Jobb hos oss!

Noen av våre fornøyde kunder:

Oslo
Bogstadveien 54
0366 Oslo, Norge
Tel. +47 482 579 57

Kontaktperson:
Geir Jåsund
geir.jasund@attentec.no

Stockholm
Barnhusgatan 20
111 23 Stockholm
Tel. +46 70 619 11 26

Kontaktperson:
Daniel Pettersson
daniel.pettersson@attentec.se

Linköping
Teknikringen 4B
583 30 Linköping
Tel. +46 70 619 12 30

Kontaktperson:
Anders Weiland
anders.weiland@attentec.se

Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre det enklere for deg å bruke våre sider. Ved å fortsette å bruke våre sider, gir du ditt samtykke til dette. Les mer om hvordan Attentec håndterer dine personlige data. Les personvernreglene

Dine cookieinnstillinger for dette nettstedet er satt til "tillat cookies" for å gi deg den beste opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet uten å endre innstillingene for informasjonskapsler, eller hvis du klikker på "Godta" nedenfor, godtar du dette.

Lukk