Attentec styrker sitt tilbud gjennom en ny partneravtale med TH1NG, vedrørende IoT-plattformen IoT Open. IoT Open er en rask, sikker, åpen og allsidig svensk IoT-plattform som har blitt utviklet over 20 år. Plattformen er spesielt sterk i smarte byer og helsetjenester.

– For oss er det viktig å kunne tilby kundene våre den plattformen som passer best. Dette samarbeidet utvider vår portefølje av plattformer som vi kan bruke til ulike applikasjoner, sier Anders Englund, administrerende direktør i Attentec.

 

Kort om plattformen

TH1NGs IoT-plattform IoT Open gjør det mulig å lage IoT-løsninger uavhengig av teknologi og industri. IoT Open er basert på APIer for å integrere og kommunisere mellom ulike systemer, teknologier og maskinvare på ett og samme sted.

 

– Vi er glade for å få muligheten til å samarbeide med Attentec og at de ønsker å investere i vår IoT-plattform IoT Open. Plattformen muliggjør blant annet å skape nye spennende tjenester på flere ulike områder, som sammen bidrar til å skape et smart og bærekraftig samfunn, sier Klas Westholm, administrerende direktør i TH1NG.