Tillit & langsiktige samarbeid

Våre kunder er bedrifter og organisasjoner i Norden som vil benytte moderne programvareutvikling til å utvikle sine produkter, prosesser, eller forretningsmodeller. Se eksempler på oppdrag som vi utvikler for våre kunder.

 

 

Telia Play Illustrasjonsbilde

Telia Play

Attentec utvikler deler av en streaming-media tjeneste, der alt innhold som Telia Play har, distribueres via web og apper.

Les mer

Östgötatrafiken

Trafikk

Sammen med Östgötatrafiken viser Attentec hvordan ny teknologi innen AI kan brukes til å forenkle og forbedre arbeidet med ruteplanlegging.

Les mer

Carbex

Energi

Takket være i-BRUSH kan viktige slitedeler i eksempelvis vindkraftverk fjernovervåkes og viktig informasjon kan presenteres på en smart og oversiktlig måte på en datamaskin eller smarttelefonLes mer

Ocean Modules

Industri

Attentec har ansvaret for utvikling og vedlikehold av Ocean Modules sin patenterte programvare SPOT.ON som samler inn verdifull data fra deres fjernstyrte undervannsfarkoster.

Les mer

Norrlandsvagnar

Transport

Sammen med Attentec utvikler selskapet “Norrlandsvagnar Remote”, en tjeneste som gjør at du via din datamaskin, nettbrett, eller smarttelefon kan overvåke og fjernstyre en mengde funksjoner. 

Les mer

Scanmar

Fiske

Attentec utvikler programvare og brukergrensesnitt for neste generasjon av Scanmars system.

Les mer

Qlean Scandinavia

Industri

Attentec har utviklet en løsning så Qlean Scandinavia kan fjernavlese kritiske  kritiska avlesninger i prosessen.

Les mer

Smartcom:tv

Attentec hjelper Smartcom:tv med kundetilpasning og med å utvikle ny funksjonalitet i deres plattform for videoportaler.

Les mer

Nevion

Nevion utvikler løsninger for på en pålitelig, sikkert og i sanntid kunne overføre media av proffesjonell kvalitet.  Fra eksempelvis idrettsarrangementer som Champions League.

 Les mer

Consilium

Sjøfart

Attentec har bidratt med arkitektur og utvikling av Consiliums løsning. Consilium og Attentec har sammen skapt en brukervennlig og sikker løsning basert på moderne Web-teknologi. Les mer

Vil du bli kontaktet?

Oslo
Sørkedalsveien 9B
0369 Oslo, Norge

Kontaktperson:
Geir Jåsund
geir.jasund@attentec.no

Stockholm
Barnhusgatan 20
111 23 Stockholm

Kontaktperson:
Kajsa Goffrich
kajsa.goffrich@attentec.se

Linköping
Teknikringen 4B
583 30 Linköping

Kontaktperson:
Anders Weiland
anders.weiland@attentec.se