i-BRUSH – en verdensnyhet!

Carbex utvikler og produserer kullbørster i kobber og sølv til alle typer vindturbiner. 

Løsning:

Attentec har sammen med Carbex utviklet i-BRUSH, en løsning for fjernovervåkning av slitasje og andre kritiske parametere i de kullbørstene som er en sentral komponent i mange motorer og generatorer.

Takket være i-BRUSH kan alle typer av kullbørster fjernovervåkes og vesentlig informasjon presenteres lett og oversiktlig på en datamaskin eller smarttelefon. Kostnader for vedlikehold og planlagt driftsstopp kan derfor minimeres.

 

Geir Jåsund
Geir Jåsund

Vil du vite mer om våre tjenester? Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for mer informasjon!

Tel. +47 48 25 79 57
geir.jasund@attentec.no

Digital-TV og film via Internett

KUNDECASE: Get

Siden 2016 har Attentec bidratt til utviklingen av Gets streaming media-løsninger for Internett, Apple TV, Chromecast, Android og iOS.

i-BRUSH – en verdensnyhet!

KUNDECASE: Carbex

Takket være i-BRUSH, kan alle typer karbon børster overvåkes eksternt, og viktig informasjon presenteres komfortabelt og transparent på en datamaskin eller smart telefon. Kostnader for vedlikehold og uplanlagt nedetid kan dermed minimeres.

Remote Playback: “The facts. On demand.”

KUNDECASE: Consilium

Consilium produserer blant annet "svarte bokser" for skip, hvor viktige data lagres og beskyttes. Med det nye Remote Playback-systemet gir de nå kundene kontinuerlig tilgang til leveringsdata og øker sikkerheten for både mannskap og rederier.

Norrlandsvagnar Remote, fjernstyring av arbeidsvogner

KUNDCASE: Norrlandsvagnar

Sammen med Attentec utvikler selskapet "Norrlandsvagnar Remote", en tjeneste som gjør det mulig å overvåke og kontrollere et stort antall funksjoner via din datamaskin, nettbrett eller smarttelefon og optimalisere alt fra sikkerhet og driftsøkonomi til komfort og miljøansvar.

Noen av våre fornøyde kunder: