Prisbelønnet medietransport i sanntid

Nevion utvikler løsninger for pålitelig, sikker sanntidsoverføring av video i profesjonell kvalitet. For eksempel handler det om sportsarrangementer som “Champions League”.

Løsning:
Attentec deltar i utviklingen av Nevions løsning. Vi hjelper Nevion med lag og strategiske ferdigheter. Det handler om alt fra sikkerhetsvurderinger, UX, oppskaleringsløsninger (Kubernetes) til utvikling i Scala og webutvikling.

Les mer om Nevion og VideoIPath her.

“Vi ønsket en kostnadseffektiv og fleksibel partner for å møte nye kundebehov og forretningsmuligheter. Det er akkurat det vi får med Attentec. Deres konsulenter er kunnskapsrike, selvstendige og leverer resultater.”

– Johnny Dolvik, Chief Product & Development Officer, Nevion

Digital-TV og film via Internett

KUNDECASE: Get

Siden 2016 har Attentec bidratt til utviklingen av Gets streaming media-løsninger for Internett, Apple TV, Chromecast, Android og iOS.

i-BRUSH – en verdensnyhet!

KUNDECASE: Carbex

Takket være i-BRUSH, kan alle typer karbon børster overvåkes eksternt, og viktig informasjon presenteres komfortabelt og transparent på en datamaskin eller smart telefon. Kostnader for vedlikehold og uplanlagt nedetid kan dermed minimeres.

Remote Playback: “The facts. On demand.”

KUNDECASE: Consilium

Consilium produserer blant annet "svarte bokser" for skip, hvor viktige data lagres og beskyttes. Med det nye Remote Playback-systemet gir de nå kundene kontinuerlig tilgang til leveringsdata og øker sikkerheten for både mannskap og rederier.

Norrlandsvagnar Remote, fjernstyring av arbeidsvogner

KUNDCASE: Norrlandsvagnar

Sammen med Attentec utvikler selskapet "Norrlandsvagnar Remote", en tjeneste som gjør det mulig å overvåke og kontrollere et stort antall funksjoner via din datamaskin, nettbrett eller smarttelefon og optimalisere alt fra sikkerhet og driftsøkonomi til komfort og miljøansvar.

Noen av våre fornøyde kunder: