SPOT.ON – innsamling av data fra fjernstyrte undervannsfarkoster

Ocean Modules utvikler undervannsfarkoster. For disse farkostene finnes det et system for å følge og dokumentere oppgaver, Spot.On.

Løsning:

Attentec er ansvarlig for utvikling og vedlikehold av Ocean Modules patenterte programvare Spot.On, som samler verdifulle data fra sine fjernstyrte undervannsfarkoster. Gjennom en smidig arbeidsmetode og kunnskap i moderne programvareutvikling, får Ocean Modules en effektiv og kvalitetssikret videreutvikling med mulighet for å påvirke funksjonell innhold og leveringstid.

Samarbeidet startet med et oppdrag for å sikre kvaliteten på eksisterende kode og ble utviklet for å gjøre det mulig for Attentec å fungere som Ocean Modules eksterne programvareutvikling for Spot.On.

”Det jeg angrer mest er at jeg ventet i 9 år før jeg hyret Attentec”
– Claes Drougge, formann i Ocean Modules

Geir Jåsund
Geir Jåsund

Vil du vite mer om våre tjenester? Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for mer informasjon!

Tel. +47 48 25 79 57
geir.jasund@attentec.no

Digital-TV og film via Internett

KUNDECASE: Get

Siden 2016 har Attentec bidratt til utviklingen av Gets streaming media-løsninger for Internett, Apple TV, Chromecast, Android og iOS.

i-BRUSH – en verdensnyhet!

KUNDECASE: Carbex

Takket være i-BRUSH, kan alle typer karbon børster overvåkes eksternt, og viktig informasjon presenteres komfortabelt og transparent på en datamaskin eller smart telefon. Kostnader for vedlikehold og uplanlagt nedetid kan dermed minimeres.

Remote Playback: “The facts. On demand.”

KUNDECASE: Consilium

Consilium produserer blant annet "svarte bokser" for skip, hvor viktige data lagres og beskyttes. Med det nye Remote Playback-systemet gir de nå kundene kontinuerlig tilgang til leveringsdata og øker sikkerheten for både mannskap og rederier.

Norrlandsvagnar Remote, fjernstyring av arbeidsvogner

KUNDCASE: Norrlandsvagnar

Sammen med Attentec utvikler selskapet "Norrlandsvagnar Remote", en tjeneste som gjør det mulig å overvåke og kontrollere et stort antall funksjoner via din datamaskin, nettbrett eller smarttelefon og optimalisere alt fra sikkerhet og driftsøkonomi til komfort og miljøansvar.

Noen av våre fornøyde kunder: