Unik programvare som ferenklar og forbedrer analyser og prosesser innen MR-undersøkelser

Bakgrunn

SyntheticMR utvikler innovative programvareløsninger for magnetisk resonansavbildning (MRI). Som støtter kortere undersøkelsestider og leverer mer informasjon til klinikker. SyntheticMRs unike teknologi måler hjernens aktivitet og leverer justerbare kontrastbilder, automatisk biomarkørsegmentering og kvantitative data i en enkelt MR-skanning. SyntheticMRs produkt SyMRI selges både direkte gjennom partnerskapsavtaler med Siemens Healthineers, Philips og Sectra. En klientspesifikk versjon selges av GE Healthcare.

  Løsning

  Attentec har bidratt i et prosjekt for å automatisere og flytte SyMRI til en containerbasert skyplattform som muliggjør en helautomatisert, skalerbar flyt fra MR-maskin til klinikker (PACS). Attentecs fokus var på plattformens back-end og autentiseringsløsning.

  Teknik

  C#, ASP.NET Core, Entity Framework Core, REST, Docker, Kubernetes.

  Om bedriften

  SyntheticMR er et programvareselskap som utvikler analyse- og avbildningsmetoder for magnetisk resonansavbildning. Teknologien brukes hovedsakelig i helsevesenet og er basert på en kvantifiseringsbasert metode som har til hensikt å øke effektiviteten og kvaliteten på dagens MR-undersøkelser. Selskapet ble etablert i 2007 og har hovedkontor i Linköping.

  www.syntheticmr.com

  Geir Jåsund
  Geir Jåsund

  Vil du vite mer om våre tjenester? Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for mer informasjon!

  Tel. +47 48 25 79 57
  geir.jasund@attentec.no

  Digital-TV og film via Internett

  KUNDECASE: Get

  Siden 2016 har Attentec bidratt til utviklingen av Gets streaming media-løsninger for Internett, Apple TV, Chromecast, Android og iOS.

  i-BRUSH – en verdensnyhet!

  KUNDECASE: Carbex

  Takket være i-BRUSH, kan alle typer karbon børster overvåkes eksternt, og viktig informasjon presenteres komfortabelt og transparent på en datamaskin eller smart telefon. Kostnader for vedlikehold og uplanlagt nedetid kan dermed minimeres.

  Remote Playback: “The facts. On demand.”

  KUNDECASE: Consilium

  Consilium produserer blant annet "svarte bokser" for skip, hvor viktige data lagres og beskyttes. Med det nye Remote Playback-systemet gir de nå kundene kontinuerlig tilgang til leveringsdata og øker sikkerheten for både mannskap og rederier.

  Norrlandsvagnar Remote, fjernstyring av arbeidsvogner

  KUNDCASE: Norrlandsvagnar

  Sammen med Attentec utvikler selskapet "Norrlandsvagnar Remote", en tjeneste som gjør det mulig å overvåke og kontrollere et stort antall funksjoner via din datamaskin, nettbrett eller smarttelefon og optimalisere alt fra sikkerhet og driftsøkonomi til komfort og miljøansvar.